Sociaal en Duurzaam Ondernemen Advies

Jij hebt die extra input nodig om de impact te realiseren die je wil. Wij helpen door met je te zitten en de balans te vinden tussen je idealisme en realisme. Zowel voor starters als gevestigde ondernemingen is het fijn als een ervaren sociaal of duurzaam ondernemer met je mee kijkt. Wij zijn gespecialiseerd in impact ondernemen en staan je bij om jou ideaal waar te maken.

 

Advies voor

Startende Ondernemers

ONDERWERPEN:
Sociaal/duurzaam ondernemen, Impact Metingen, Start-up, Innovatie

TALEN:
NEDERLANDs, Engels

Kosten Intakegesprek startende ondernemers: 35,-

Wat WE BIEDEN

Jij wil impact maken. Dat wil je met een eigen bedrijf waar een balans zit tussen sociale of duurzame doelen en gezonde financiën. Als startende ondernemer komt er dan ook veel op je af buiten alleen een goed idee. Welke stappen neem je eerst wie moet je het eerst benaderen, meteen een grote online campagne of eerst kleinschalig beginnen? Onze ervaren consultants staan je bij om met jou antwoorden te formuleren op al deze vragen. Ook hebben we de kennis in huis op het gebied van financiën en denken dus mee hoe je dit het best opzet voor jouw onderneming. We zijn een klankboord en geven je onderbouwd advies voor je volgende stappen. Dit helpt jou als startende ondernemer snel door de eerste fases van je bedrijf heen en doorbreek je de (zelfopgelegde) barrières om zo de impact te verwezenlijken die je wil.

Hoe gaan we te werk?

We starten altijd met een intakegesprek van een uur. Hierbij bekijken we wat de pijnpunten zijn waar jij tegenaan loopt en hoe we die kunnen wegnemen. CircleCity streeft ernaar het beste uit jou te halen dus we kijken dan ook naar wat jij wil met je organisatie. Tijdens het intake gesprek brengen we jou ambities in kaart, welke impact wil je maken, wil je dat fulltime doen, alleen of met anderen, ambachtelijk of grootschalig? Samen creëren we een beeld van waar jou onderneming naartoe moet gaan en zetten we een stappenplan op om die doelen te bereiken. Tijdens het intake gesprek zie je snel of je op het goede pad zit of dat er wat bijgestuurd moet worden. Na het intake gesprek bepalen we samen of we een traject ingaan, gemiddeld doen we 5 coachingsgesprekken voor het eerste traject.

Enthousiast?

Gevestigde Ondernemers

ONDERWERPEN:
Sociaal/duurzaam ondernemen, Impact Metingen, Start-up, Innovatie

TALEN:
NEDERLANDs, Engels

Kosten Intakegesprek gevestigede ondernemers: 150,-

Wat WE BIEDEN

Jouw organisatie heeft te ambitie om meer impact te maken, je wil verduurzamen of juist bijdragen aan het welzijn van anderen. Of je dit nu al doet en je impact wil vergroten of dat je aan het begin staat van jouw organisatie omvormen tot een social enterprise wij helpen je met dit te verwezenlijken. Veel organisaties die niet bij de oprichting gericht waren om sociaal of duurzame impact creëren hebben moeite dit alsnog op een goede manier te verwezenlijken. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen maar aan het “Green Washen” bent maar ook daadwerkelijk een impact onderneming wordt. Voor gevestigde sociale ondernemingen is het juist lastig om de volgende stap te nemen hoe schaal je op, welke expertise heb ik nodig om ook commercieel te groeien zonder mijn waardes te verliezen? Dit zijn vragen waarbij wij jou en je organisatie helpen.

Hoe gaan we te werk?

We starten altijd met een intakegesprek van een 2 tot 3 uur. Hierbij bekijken we wat de pijnpunten zijn waar jouw organisatie tegenaan loopt en hoe we dat wegnemen. Tijdens het intake gesprek brengen de ambities van jouw organisatie in kaart, welke impact willen jullie maken. Samen creëren we een beeld van waar jou organisatie naartoe moet en zetten we een stappenplan op om die doelen te bereiken. Tijdens het intake gesprek zie je snel of je op het goede pad zit of dat er wat bijgestuurd moet worden. Na het intake gesprek bepalen we samen of we een traject ingaan.

Enthousiast?

Close Menu